MKB Kosten advies en onze kernwaarden

Wilt u ons beter leren kennen? Wij willen ook graag weten met wie wij zaken doen. Wij hebben 6 kernwaarden waar wij waarde aan hechten:MKB Kosten Advies is in 2014 opgericht door enthousiaste ''jonge honden'' met als doel een meerwaarde te leveren voor het MKB. Daadkrachtig en klantgericht gaan wij voor u aan de slag. 

Wij werken met ongeveer 600 partners samen verdeeld over 12 provincies in 4 verschillende branches. Ook hebben wij partners op de Waddeneilanden.

Een heldere en duidelijke communicatie vinden wij belangrijk, daarom leveren wij via e-mail, telefoon en chat onze support tijdens onze kantooruren.

Onze klanten kunnen een review achterlaten en zo onze dienstverlening een cijfer geven. Klik hier voor onze referenties.

Wij hebben agendaplanners die een afspraak met u en de partner realiseren. De afspraakbevestigen versturen wij naar u en de partner. Dat scheelt u een hoop tijd. 

MKB Kosten Advies heeft in een korte tijd meer dan 4000 MKB-ers geholpen met de administratie, website/SEO en verzekeringen. Oude contracten of nutteloze diensten blijven vaak actief, hebben wij gemerkt bij onze klanten. 

Wat zeggen klanten over ons

 • "Samen met de adviseur bracht ik mijn huidige kosten naar boven. We deden een vergelijking en daaruit bleek dat ik kon besparen. Dit gesprek heeft er dan ook voor gezorgd dat ik ben overgestapt naar een nieuwe boekhouder. "
  Noordelijk Bootcentrum
 • "Door een gesprek met een goede adviseur ben ik overgestapt naar een andere boekhouder. "
  Jonkershof Body Correction
 • "Het vrijblijvende adviesgesprek heeft gezorgd voor een nieuwe boekhouder."
  Restaurant De Klipper
 • "Door dit gesprek zijn wij overgestapt per januari naar een nieuwe boekhouder met aantrekkelijkere tarieven. "
  De Graaf Konstruktie B.V.
 • "Door dit adviesgesprek heb ik een andere partner gevonden voor mijn boekhouding!"
  Verified IT
 • "Een prettig gesprek gehad met een aardige man. "
  .Prakt. voor Houd. & Beweg. C.JM. van Santen
 • "Door dit gesprek te voeren ben ik overgegaan naar een ander boekhouder. "
  Nice Services
 • "Het adviesgesprek heeft er voor gezorgd dat wij een andere boekhouder hebben weten te vinden met voordeligere tarieven. "
  A.R.M. Noordman Melkveebedrijf
 • "Gesprek als zeer positief ervaren!"
  P.J.T. de Dood
 • "Een prima advies met een goede adviseur bij ons uit de buurt. Het heeft er voor gezorgd dat ik een nieuwe partner heb gevonden. "
  J. Ve Bar en Interieurbouw

Teruggebeld worden?

Nieuwsgierig geworden? Laat dan uw telefoonnummer achter en wij bellen u direct even terug.

gemaakt door WM online