Online marketing ook voor u

Online marketing ook voor u

Ik wil het graag met u hebben over het vinden van klanten via het internet. Dit met de achterliggende reden dat veel ondernemers het moeilijk of zelf lastig vinden om nieuwe klanten te vinden. Vaak is het lastig om het juiste personeel hiervoor te vinden of heeft u er totaal geen tijd voor. Misschien is het wel zo dat u daar helemaal geen budget voor heeft, want goed sales personeel zijn niet altijd de goedkoopste medewerkers binnen uw bedrijf. Ik wil u daarom kennis laten maken met Online Marketing! 

Online marketing is een manier om nieuwe (potentiële) klanten kennis met uw bedrijf te laten maken. Waarschijnlijk heeft u er weleens van gehoord maar heeft u zich er nooit in verdiept. Wij werken sinds enkele maanden met verschillende partners op het gebied van webdesign en Online Marketing. 

Hoe werkt het? Er zijn 2 essentiële manieren om uw klanten te werven via het web. Om te beginnen is het erg belangrijk dat uw website nog up-to-date en professioneel is. Dit is namelijk uw visite kaartje! Zoals u misschien wel heeft meegekregen uit verschillende onderzoeken zit de Nederlandse consument dagelijks op het internet en wordt er flink gegoogeld op producten en diensten. Zodra ze bij uw website terecht komen wilt u niet dat ze deze direct weer weg klikken. Natuurlijk is het ook belangrijk dat ze überhaupt op uw website terecht komen. Dat heeft te maken met het gedeelte Online Marketing. 

Online Marketing bestaat uit verschillende manieren om online de marketing van uw dienst/product aan te bieden. Dit kan o.a. via zoekmachine optimalisatie (SEO/SEA), e-mail marketing en Social Media marketing. Via de zoekmachine optimalistatie (SEA/SEA) wordt ervoor gezorgd dat u beter vindbaar bent op het web. Om te klanten naar uw website te ''lokken'' is het van uiterst belang dat u hoog vindbaar bent in Google. Het is namelijk ook een bekend feit dat ''wij''(met uitzonderingen hier en daar) niet verder zoeken dan onze neus lang is. Dit in combinatie met e-mail marketing en Social Media marketing zorgt ervoor dat er heel veel nieuwe potentiële klanten kennis maken met uw bedrijf! En hieruit kunt weer nieuwe klanten werven! 

Zoals ik al eerder aangaf werken wij met verschillende partners door Nederland die zeer professioneel en kundig zijn binnen dit vak. Ze kunnen u zeker begeleiden met het werven van nieuwe klanten. Bent u geïnteresseerd om in contact te komen met van onze partners voor een vrijblijvend advies gesprek? Neem dan hier http://mkbkostenadvies.nl/kostenbesparing-aanvragen contact met ons op en wij zullen u in contact brengen. 

Ik hoop dat ik u iets wijzer heb gemaakt over de voordelen van klanten werven via het internet.

Heeft u nog vragen aan mij? Dan kunt u natuurlijk ook contact opnemen via 010-2680953. 

Met vriendelijke groet,

Lisa Houps

Terug
Login/registreren

Om te reageren op Online marketing ook voor u dient u ingelogd te zijn.


Inloggen

E-mail *
Wachtwoord *

Registreer een account

Naam *
E-mail *
(tevens uw gebruikersnaam)
Wachtwoord *
gemaakt door WM online